Blogi

Mobiilisovellus palveluna

Palvelumallin mahdollisuus on alkanut yleistymään arkisissakin asioissa. Voit nykyään ostaa palvelumallina jopa astioita tai vaikka kahvia. Meillä SuperAppilla saat mobiisisovelluksen palveluna kiinteällä kuukausihinnalla. Mikä tämä palvelumalli on ja miten se auttaa juuri sinun organisaatiotasi?

Mikä on palvelumalli?

XaaS (Anything as a Service) on yleinen termi, joka tarkoittaa minkä tahansa tuotteen toimitusta palveluna. Siinä yritys toimittaa palvelunsa yleensä internetin välityksellä eikä paikan päällä. Malleja tästä ovat mm. IaaS (Infrastructure as a Service), PaaS (Platform as a Service) ja SaaS (Sorftware as a Service). IaaS sisältää infrastruktuurin, PaaS sovellusalustan ja SaaS sovellukset.

AaaS

Meidän palvelumallimme on nimeltään AaaS (Application as a Service). AaaS-malli mahdollistaa nopean sovelluskehityksen ja toimituksen. Perinteisessä mallissa sovellus maksetaan ennen kuin se on valmis, meillä sovelluksen kuukausihinta starttaa vasta sitten, kun sovellus on käytössä. 

Perinteisessä mallissa sovellus maksetaan ennen kuin se on valmis, meillä sovelluksen kk-hinta starttaa vasta sitten, kun se on käytössä.

AaaS-mallissa asiakas hyötyy. Palvelu on jatkuvaa sekä sen hyödyt saa heti. Asiakkaana voi ottaa rennosti ja katsoa kun palvelu pelaa. AaaS-mallissa on helppoa olla asiakas.

Tulevaisuudesta

Internetin ja yleisesti verkon kehittyessä ei ole syytä miksei palvelumalli yleistyisi vielä enemmän. Palvelumallissa asiakas saa jatkuvaa palvelua eikä hänen tarvitse murehtia turhasta. Kukapa nyt ei haluaisi palvelun olevan helppoa ja nopeaa?

Asiakas saa jatkuvaa palvelua eikä hänen tarvitse murehtia turhasta.

Koska palvelumalli kohentaa asiakaskokemusta, tulevaisuudessa siitä voi tulla yksi suosituimmista tavoista ostaa tuotteita. Miksi vaivata itseään, kun sen voi jättää ammattilaisille? Ole yhteydessä niin keskustellaan, kuinka voimme tarjota teille sovelluksen palveluna.

Ota yhteyttä