Tavoita koko tiimi mobiilisovelluksella

YRITYKSEN SISÄINEN VIESTINTÄ

Sisäisen viestinnän uusi aikakausi on täällä. Yrityksen tärkeimmät asiat jokaisen työntekijän taskussa – teille räätälöidyssä mobiilisovelluksessa.

Tärkeät uutiset suoraan työntekijän puhelimeen

Sisäisen viestinnän kehittäminen käy helposti

Räätälöity sovellus – kaikki oleellinen, ei mitään turhaa

Moderni intranet-ratkaisu – mobiilisovellus

Yrityksen oma mobiilisovellus tavoittaa työntekijät tehokkaasti ja tarjoaa kevyemmän kanavan perinteisen intranetin rinnalle. Sen käytön kynnys on työntekijälle matala ja sisällön ylläpito on myös viestintä- ja henkilöstöosastoille helppoa. Kun appista löytyy kaikki keskeinen sisältö aina työvuoroista ruokalistoihin, käyttävät työntekijät sitä aktiiviesti.

Mitä ominaisuuksia applikaatioonne laitetaan?

Valmet Automotive tavoittaa työntekijänsä omalla sovelluksella

REFERENSSI: SOVELLUS SISÄISEN VIESTINNÄN KANAVANA

Valmet Automotiven tavoitteena oli tehdä sovellus, jolla tavoitetaan kaikki työntekijät ja tuodaan yrityksen sisäinen viestintä 2020-luvulle. Kehitimme yritykselle sovelluksen, josta työntekijä löytää näppärästi kaiken tarvitsemansa ja jonka ylläpito on yritykselle helppoa.

Sisäisen viestinnän sovelluksen kielivalinta
Stora Enso logo.
Rauteen logo.
Postin logo.
Elenian logo.

Miten sovellus tukee yrityksen viestintää?

Sovellus ei ole vain kekseliäs intranetin jatke – se on yrityksen sisäisen viestinnän hermokeskus.

Kaikki kootusti yhdessä kanavassa

Ei kirjautumista tietokoneelle, ei paperilappuja ilmoitustaululla, ei viestinnän kuolleita kulmia. Jokainen tietää, mistä kaikki tärkeä tieto löytyy.

Akuutit uutiset jokaisen tietoon

Kun tieto on saatava kaikille nopeasti ja tehokkaasti, sovellus lähettää push-ilmoituksen puhelimen näytölle.

Tyytyväisemmät työntekijät

Intranet on työntekijöitä varten. Kun tiedetään, mitä he oikeasti haluavat, suunnitellaan sisältö vastaamaan tarpeisiin. Lounasravintolan ruokalista voikin olla aika tärkeä osio.

Yhteishengen nostattaja

Yrityksen sisäisen viestinnän ei tarvitse olla kuivaa ja vakavaa tiedottamista. Miten olisi vaikkapa työntekijöiden ystäväkirja sovelluksessa?

"SuperAppin sovelluskehitysalusta ja -konsepti ovat selvästi timanttia."​
Harri Salomäki, Elenia
Harri Salomäki
Elenia

Räätälöity sisäisen viestinnän mobiilisovellus alkaen 9 000 €

MITÄ INTRANET-SOVELLUS MAKSAA?

SuperAppin toimitusjohtaja Arttu Hujanen.

Kysyttävää sovelluksista?

  Jätä yhteystietosi niin olemme sinuun yhteydessä.


  Lähettämällä lomakkeen hyväksyt tietosuojakäytänteemme.

  Ehkä pohdit vielä näitä

  Se on tietysti yksi vaihtoehto ja monesti varsin hyvä sellainen. Me emme oikeastaan edes ajattele sisäisen viestinnän sovelluksia perinteisenä intranetinä. Se on uusi, kevyempi kanava, joka voi toimia joko jo olemassa olevan intranetin rinnalla tai sisäisen viestinnän pääkanavana – ihan mikä vain sopii yrityksen tarpeisiin.

  Räätälöidyn sovelluksen edut ovat nimensäkin mukaisesti räätälöintimahdollisuuksissa. Sovellus on suunniteltu teille, joten sovellus ei sisällä mitään turhaa, mutta sinne voidaan lisätä juuri teille tärkeitä ominaisuuksia.

  Intranet-ratkaisut ovat tyypillisesti web-pohjaisia, mikä tarkoittaa, että niiden käyttö on sujuvinta tietokoneella. Tämä toimii toimistotyöntekijöille, mutta esimerkiksi tehdasympäristössä omasta puhelimesta löytyvä viestintäkanava on näppärämpi.

  Mahdollisuudet ovat melkeinpä rajattomat!

  Kannustamme kuitenkin tekemään ensin niin sanotun versio1.0:n. Eli ensin mahdollisimman kevyt ja yksinkertainen sovellus, jota voidaan sitten kerätyn palautteen perusteella jatkokehittää. Näin varmistetaan, että ei tehdä suotta suurta ja kallista appia, jonka ominaisuuksista käyttäjät eivät oikeastaan välitä.

  Olemme jo toteuttaneet vastaavia sisäisen viestinnän sovelluksia, joten meillä on hyvä ymmärrys siitä, mitkä ominaisuudet ovat keskeisiä. Näin olemme myös pystyneet paketoimaan sovelluksen näppäräksi kokonaisuudeksi edulliseen hintaan. Mitä enemmän kustomoituja toiminnallisuuksia sovellukseen halutaan, sen mukaan myös hinta nousee.

  Tarjoamme räätälöidyt sisäisen viestinnän sovellukset alkaen 9 000 eurolla. Tämä sisältää kaikki projektin osaset: sovellusarkkitehtuurista ja käyttöliittymän suunnittelusta sovelluksen koodaamiseen, testaamiseen ja julkaisuun. 

  Sovellusprojektiksi hinta on edullinen. Yleensä sovellukset liikkuvat noin 10 000–50 000 euron hintaluokassa. 

  Pystymme pitämään tämäntyyppisen sovelluksen hinnan edullisena, koska olemme jo toteuttaneet vastaavia sovelluksia. Hyödynnämme omaa kehitysalustaamme ja valmiita komponentteja, jotka tekevät sovelluksen suunnittelusta ja rakentamisesta tehokkaampaa ja nopeampaa.

  Kyseessä ei kuitenkaan ole ns. valmissovellus, jonne vain syötetään yrityksenne tiedot ja logo ja josta maksaisitte käyttömaksua meille. Räätälöimme sovelluksen valmiista komponenteistamme juuri teille sopivaksi ja sovellus on ainostaan teidän yrityksenne käytössä. 

  Olemme suomalainen mobiili- ja web-sovellusten huippuosaaja. Olemme toteuttaneet yrityksille jo yli 100 räätälöityä sovellusta. Asiakkaidemme joukosta löytyy muun muassa Valmet Automotive, Stora Enso ja Elenia.

  Olemme 15 hengen tiimi ja toimistomme sijaitsevat Helsingissä ja Lahdessa.

  Ota yhteyttä joko sivun alakulmasta löytyvässä chatissa tai yhteydenottolomakkeella, niin jutellaan lisää!

  Ota yhteyttä