fbpx

Kysyttävää?

Sama pohdinta on saattanut olla jonkun muunkin mielessä. Katso vastaukset usein kysyttyihin kysymyksiin.

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Hinta riippuu aina sovelluksesta ja sen ominaisuuksista. Ennen kuin sitoudut projektiin, annamme sinulle lopullisen, eurolleen tarkan tarjouksen, joten tiedät etukäteen, mitä sovellus sinulle maksaa.

Yleensä räätälöidyt sovellukset maksavat noin 10 000–50 000 euroa. Suurin osa toteuttamistamme sovelluksista sijoittuu 10 –30 000 euron hintaluokkaan. Yksinkertaisen sovelluksen voi saada ihan hyvin alle kymppitonnilla. Voit lukea täältä lisää mobiilisovelluksen hinnoittelusta.

Sekä palvelimemme, toimistomme että kaikki työntekijämme sijaitsevat Suomessa. Toimistot tarkemmin sanottuna Helsingissä ja Lahdessa.

Kaikki ratkaisumme ovat asiakaskohtaisesti räätälöityjä, joten pystymme vastaamaan myös täysin uniikkeihin tarpeisiin. Ota yhteyttä sivun alareunasta löytyvällä lomakkeella, niin selvitetään, millainen ratkaisu teille toimisi.

Kyllä voit. Sovelluksiamme on helppo laajentaa ja jatkokehittää, koska voimme hyödyntää kaikkia komponentteja myös valmiissa sovelluksissa. 

Itse asiassa kannustammekin asiakkaita tekemään juuri näin: tehdään ensin mahdollisimman kevyt ja yksinkertainen versio sovelluksesta ja jatkokehitetään sitä saadun käyttäjäpalautteen perusteella.

Kyllä voi. Suurin osa sovelluksistamme on integroitu muihin järjestelmiin.

Jäikö jokin askarruttamaan?

    Jätä yhteystietosi niin olemme sinuun yhteydessä.

    Ota yhteyttä