fbpx

Olemme tehneet siitä helppoa jo monesti.Työmme puhuvat puolestaan

Meistä sanottua:

Miika Pietiläinen

Toimitusjohtaja, OSMI-Kiinteistöt Oy

Yhteistyö SuperApin kanssa sujui hyvin ja saimme sovelluksesta sen näköisen kuin toivoimme. Luulen, että yhteistyö jatkuu vielä.

Harri Salomäki

Kumppanuus- ja innovaatiopäällikkö / Elenia

SuperAppin sovelluskehitysalusta ja -konsepti ovat selvästi timanttia.

Jarkko Ämtö

Toimitusjohtaja / Posti Kiinteistöt Oy

SuperAppin kanssa löysimme erinomaisen ratkaisun kiinteistöjen ylläpitoon ja saimme projektin aikana jopa parannettua alkuperäistä ratkaisua SuperAppin ansiosta.

Ami Salmela

Toimitusjohtaja / Laaksojen Laatupinta Oy

SuperAppin kanssa yhteistyö oli helppoa ja prosessi selkeä

Juha Ruoho

Toimitusjohtaja / Suomen Pesupaikat Oy

SuperApp omasi palveluhenkisen ja asiantuntevan asenteen. Tiesin kaiken aikaa missä vaiheessa projekti menee ja mitkä ovat seuraavat askeleet. SuperAppillä kommunikaatio ja tekniikka pelaa.

Jussi Roito

Toimitusjohtaja / Juro Sharing Infra Oy

SuperApin kanssa oli ilo tehdä töitä, homma toimi alusta asti sovitusti ja meille tärkeät ominaisuudet saatiin hienosti toimimaan. Tykkäsimme myös läpinäkyvästä hinnoittelusta, joka olikin suuri plussa hankkeen kokonaiskustannuksia laskiessa.

Tomi Silvonen

Säätölaitehuolto Oy, Toimitusjohtaja

SuperAppin kehittämä sovellus tarjoaa liiketoimintaamme uuden, modernin kanavan asiakkaillemme, jotka ovat ottaneet sen hyvin vastaan. Kommunikointi SuperAppin kanssa sujui loistavasti ja olemme tyytyväisiä lopputulokseen.

Tommi Vihavainen

Suo­men Pa­lau­tus­pak­kaus Oy (Pal­Pa), Johtaja

SuperApp vei sovellusprojektin läpi ammattilaisen ottein ja lopputulos oli erinomainen.

Jussi Tähtinen

CEO & Co-founder, Nitro Games Oyj

Teimme SuperAppin kanssa työajanseurantajärjestelmän. Markkinoilla ei ollut valmiina tarpeisiimme soveltuvaa ratkaisua, mutta Superapp ymmärsi heti tarpeemme ja tarjosi meille niitä vastaavan toteutuksen käsityönä. Yhteistyö SuperAppin kanssa oli sujuvaa ja lopputulos oli sovitun mukainen ilman turhaa säätämistä.

Timo Frilander

Liikennejohtaja, Inter Taksi Oy

SuperAppin kanssa mobiilisovelluksen toteuttaminen oli todella helppoa. Ideamme muutettiin nopeasti sovellukseksi. Lisäksi jatkokehittäminen on ollut erittäin vauhdikasta ja vaivatonta.

Veli-Matti Lepistö

Raute Oyj, Manager, marketing communications

Teimme Superappin kanssa hienosti toimivan messuapplikaation. Superappin kavereilla on kyky tarttua ennakkoluulottomasti uuteen teknologiaan ja toteuttaa sen avulla uusia ratkaisuja.

    Jätä yhteystietosi niin olemme sinuun yhteydessä.

    SuperApp-tiimi
    Ota yhteyttä