fbpx
Valmet Automotiven räätälöity sovellus.

Sovellus tuo yrityksen viestinnän 2020-luvulle

VALMET AUTOMOTIVE

Tarve

Miten tavoittaa kaikki työntekijät?

Valmet Automotive Oy on yksi maailman johtavia autoteollisuuden palveluntarjoajia. Tavoitteena oli tehdä sovellus, jolla tavoitetaan kaikki työntekijät ja tuodaan yrityksen sisäinen viestintä 2020-luvulle. Erityisesti haluttiin tehostaa sitä, että työntekijät saavat helposti tietoa taukojen aikana.

Valmet Automotiven sovelluksen mockup vaalealla taustalla.

RATKAISU

Tiedotteet ja uutiset suoraan puhelimen ruudulle mobiilisovelluksella

Sovellus mahdollistaa työntekijöiden rekisteröitymisen ja kirjautumisen. Uutisosiosta käyttäjä pystyy katsomaan työntekijöille suunnatut tiedotteet, kuten ilmoitukset ja muut ajankohtaiset asiat. Käyttäjä saa push-viestin, kun uusi tiedote tai uutinen saapuu. Sovellus sisältää myös tehdaskohtaiset info-sivut, joissa on tietoa mm. työvuoroista, tehtaan palveluista ja lounaslistat. Sovellus on globaalissa käytössä ja sisältö on tehdaskohtaista. Näin työntekijöille näytetään vain heille oleellista sisältöä.

Hallintapaneelissa voi ladata raportin tietyltä ajanjaksolta CSV-muodossa. Raportti sisältää muun muassa sovelluksen avausmäärät ja uutisten katsomismäärät. Raportoinnin avulla seurataan helposti, miten sovellusten uutisia ja tiedotteita luetaan.

Sovelluksen ominaisuuksia

SuperAppin toimitusjohtaja Arttu Hujanen.

Onko sinulla sovellusidea?

    Jätä yhteystietosi niin olemme sinuun yhteydessä.


    Lähettämällä lomakkeen hyväksyt tietosuojakäytänteemme.

    Lisää töitämme

    Ota yhteyttä