fbpx
OSMI-Kiinteistöjen sovellus digitalisoi vuokraamisen.

Mobiilisovellus digitalisoi asunnon vuokraamisen

OSMI-KIINTEISTÖT

Tarve

Sujuvampaa vuokraustoimintaa

OSMI-Kiinteistöt tarvitsi mobiilisovelluksen, jolla vuokranantajan ja vuokralaisen välinen kommunikaatio sekä vuokrasuhteeseen liittyvien asioiden hoitaminen olisi molemmille osapuolille helpompaa.

Ratkaisu

Helpotusta vuokranantajan ja vuokralaisen arkeen sovelluksesta

Kehitimme OSMI-Kiinteistöille sovelluksen, joka digitalisoi vuokraamisen ja helpottaa vuokrasuhteen molempien osapuolten arkea.

Sovelluksen avulla vuokranantajat voivat hallinnoida kätevästi omia vuokrakohteitaan ja vuokralaistensa asioita. Esimerkiksi vuokrasopimusten teko ja irtisanominen hoituu nyt sovelluksessa ja kohteiden avainten tiedot ja kuvat löytyvät puhelimesta.

Sovellus sujuvoittaa vuokraamista, kun aikaa vievä sähköpostiviestittely ja paikan päällä asiointi vähenee. Nyt vuokraamiseen liittyvät asiat voidaan hoitaa täysin etänä.

Sovellus toimii myös viestintäkanavana. Sovelluksessa voi lähettää viestejä, ja sieltä löytyy kätevä tietopaketti vuokralaiselle.

Sovelluksen ominaisuuksia

"Yhteistyö SuperApin kanssa sujui hyvin ja saimme sovelluksesta sen näköisen kuin toivoimme. Luulen, että yhteistyö jatkuu vielä."
Miika Pietiläinen
Toimitusjohtaja, OSMI-Kiinteistöt Oy
SuperAppin toimitusjohtaja Arttu Hujanen.

Onko sinulla sovellusidea?

    Jätä yhteystietosi niin olemme sinuun yhteydessä.


    Lähettämällä lomakkeen hyväksyt tietosuojakäytänteemme.

    Lisää töitämme

    Ota yhteyttä