Asiakkaamme Rollssin oma mobiiliapplikaatio.

Oma sovellus vahvistaa Rolls-ravintoloiden brändiä

ROLLS

Tarve

Moderni kanava klassikkoravintolan asiakkaille

Rolls on suomalaisen ravintolakentän klassikko. Yritys halusi rakentaa uuden, modernin kanavan asiakkailleen, ja tähän tarkoitukseen sopi mobiilisovellus.

Sovelluksen haluttiin kokoavan yhteen tärkeimmät ominaisuudet: Rolls-ravintoloiden helppo paikannus kartalla, alennuskupongit ja muut tarjoukset sekä viestintä muun muassa uusista tarjouksista suoraan asiakkaan taskuun.

Sovelluksen tavoitteena on kasvattaa sekä asiakastyytyväisyyttä että yrityksen liikevaihtoa. Sovellus parantaa Rollsin brändiä, sitouttaa käyttäjiä ja luo asiakkaille VIP-tason käyttökokemuksen.

Ratkaisu

Kaikki kätevästi yhdessä applikaatiossa

Sovelluksella lähimmän Rolls-ravintolan löytäminen on helppoa. Appin kautta käyttäjä saa myös tiedot uusista tarjouksista ja kampanjoista (jotka voikin sitten lunastaa näppärästi lähimmässä Rollsissa).

Menut ja aterioiden kattavat tiedot löytyvät appista kätevästi. Asiakas voi tutkia vaihtoehtoja ja tarkistaa esimerkiksi allergeenit sujuvasti myös tien päällä.

Koska palaute on yritykselle ensiarvoisen tärkeää, on sen antamisesta tehty vaivatonta: käyttäjä voi lähettää risuja ja ruusuja sovelluksessa helposti ja nopeasti.

Sovelluksen ominaisuuksia

"SuperApp ymmärsi Rollsin tarpeen hyvin ja tarjosi selkeän ja toimivan sovellusratkaisun hyvällä hinnoittelumallilla."
Fadi Zayat
Rolls Markkinointi
SuperAppin toimitusjohtaja Arttu Hujanen.

Onko sinulla sovellusidea?

    Jätä yhteystietosi niin olemme sinuun yhteydessä.


    Lähettämällä lomakkeen hyväksyt tietosuojakäytänteemme.

    Lisää töitämme

    Ota yhteyttä