fbpx

Kuntalaisten liikunnan edistäminen sovelluksen avulla

ASIKKALAN KUNTA

Kehitimme Asikkalan kunnalle mobiilisovelluksen, jolla voidaan edistää asukkaiden liikunnallisuutta.

IDEA

Mobiilisovellus asukkaiden liikunnallisuuden lisäämiseen

Asikkalan kunta halusi edistää asukkaidensa liikuntaa ja virkistystä sekä tarjota helposti lähestyttävän tavan löytää itselle sopivia aktiviteetteja. Tavoitteena oli lisätä kuntalaisten liikunnallisuutta ja samalla vahvistaa yhteisöllisyyttä.

Ratkaisu

Sovelluksesta kattava liikunnan ja virkistyksen tietopaketti

SuperApp kehitti Liikkuva Asikkala -sovelluksen, joka toimii kattavana liikunnan ja virkistyksen tietopakettina. Sovellus tarjoaa kuntalaisille monipuolisen alustan, jonka kautta pääsee helposti  tilavarausjärjestelmään, josta kuntalaiset voivat varata vuoroja helposti muun muassa padel- tai tenniskentiltä. Sovellus myös motivoi kuntalaisia liikkumaan haasteiden avulla. Applikaatio toimii myös liikuntakorttina –  sovelluksesta voi seurata omaa liikkumista.

Mobiilisovelluksen kartan avulla kuntalaiset löytävät helposti lähellä olevat urheilukentät, kuntosalit, retkeilyreitit ja muut liikuntapaikat. Liikkuva Asikkala -sovellus on osoittanut, että mobiilisovellus voi olla tehokas työkalu liikunnan ja virkistyksen edistämiseen. Sovellus on helppokäyttöinen ja tarjoaa monipuolisia palveluita, jotka sopivat kaiken ikäisille ja -kuntoisille asukkaille. 

"Käyttöönottoprojektin aikana yhteydenpito toimi hyvin ja saimme nopeasti vastauksia. Lopputulos on juuri sellainen kuin halusimme ja olemme siihen tyytyväisiä."
Aku Laaksonen
Liikuntavastaava, Asikkalan Kunta
SuperAppin toimitusjohtaja Arttu Hujanen.

Onko sinulla idea?

    Jätä yhteystietosi niin olemme sinuun yhteydessä.


    Lähettämällä lomakkeen hyväksyt tietosuojakäytänteemme.

    Lisää töitämme

    Ota yhteyttä