fbpx

Kasvata hengenpidätysaikaa mobiilisovelluksen avulla

GREEN WATER PRO

Haluatko oppia rentoutumaan, parantamaan hapenottokykyäsi tai kasvattamaan hengenpidätysaikaasi? Nyt siihen löytyy mobiilisovellus.

Kasvata hengenpidätyksen aikaa

Kasvata hapenottokykyä

Opettele rentoutumaan

Tausta

Hengenpidätyksen harjoittelun tuominen laajemmalle yleisölle

Hengityksen pidättämisen taito on tärkeä monessa urheilulajissa, kuten surffauksessa, melonnassa ja sukeltamisessa sekä myös juoksussa tai esimerkiksi vuorikiipeilyssä.

Green Water Pro:n vapaasukelluskouluttaja Johanna Nordblad halusi tuoda hengenpidätyksen harjoittelun laajemmalle yleisölle sekä saada hengenpidätyksen kouluttamiseen uuden ansaintamallin.

IDEA

Uusi ansaintamalli mobiilisovelluksesta

Green Water Pro:lla oli aiemmin hengenpidätykseen tarkoitettu sivusto, jonka avulla pystyi harjoittelemaan omaa hengenpidätystä. Sivustolla saatava materiaali haluttiin monetisoida eli muuttaa uudeksi ansaintatavaksi sekä hengenpidätysharjoittelua haluttiin myös rikastaa muun muassa tuomalla erilaisia ominaisuuksia harjoittelun edistymisen seuraamiseen.

Ratkaisu

Hengenpidätysajan kasvattaminen mobiilisovelluksen avulla

Kehitimme Green Water Pro:lle mobiilisovelluksen, jonka avulla voidaan opettaa eri tekniikoita siihen, miten hengitystä voi pidättää kauemmin sekä miten hapenottokykyä voidaan niiden avulla parantaa. Applikaatio opettaa myös rauhoittamaan mielen. Sovelluksessa opittavat rentoutumistekniikat ja mielen hallinnan keinot ovat hyödyllisiä esimerkiksi urheilijoille suorituskyvyn parantamiseen, mutta ne ovat hyödyllisiä myös ihan kaikille jokapäiväiseen elämään.

Mobiilisovelluksen avulla voikin opetella kasvattamaan hengenpidätysaikaa, parantamaan hapenottokykyä ja opetella rentoutumista.

Mobiilisovelluksen ominaisuuksia

"SuperAppin kanssa oli kiva ja mukava työskennellä. Ideani jalostui hienoksi sovellukseksi, johon olen erittäin tyytyväinen."
Johanna Nordblad
Green Water Pro

Lataa mobiilisovellus

“Opin 4 harjoituspäivän aikana paljon uutta. Ensimmäisenä harjoituspäivänä pidätin hengitystäni n. 45 sek ja neljäntenä n. 2 min."
MIRA ITÄSALO
Graafinen suunnitttelija
NETFLIX-DOKUMENTTI

Hold Your Breath: The Ice Dive

Hold Your Breath: The Ice Dive on dokumentti, jossa seurataan vapaasukeltaja Johanna Nordbladin matkaa kohti maailmanennätystä. Aikeissa on tehdä jään alla vapaasukelluksen maailmanennätys.

Johanna Nordblad toimii myös vapaasukelluskouluttajana. Johanna oli vahvasti ideoimassa mukana rakentaamamme sovellusta hengenpidätykseen.

Katso Netflix-dokumentti täältä.

Onko sinulla mobiilisovellusidea?

    Jätä yhteystietosi niin olemme sinuun yhteydessä.

    Lisää töitämme

    Ota yhteyttä