Mobiilisovellus juoksun harrastajille.

Uudenlainen mobiilisovellus juoksun harrastajille

MOVAPP OY

Saavuta uudenlainen motivaatio juoksuharjoitteluusi On Trail -applikaation avulla.

Taustalokaation kerääminen

Juoksutiimit ja -haasteet

Juostujen reittien näkyminen kartalla

Idea

Uuden liiketoiminnan käynnistys applikaation avulla

Asiakas halusi käynnistää uuden liiketoiminnan juoksuharjoitteluun keskittyvän sovelluksen avulla. Ideana oli luoda mobiilisovellus, joka ei ainoastaan tallenna ja seuraa juoksuharjoituksia, vaan sen avulla lenkkeilijät voivat luoda myös tiimejä, suorittaa juoksuhaasteita sekä kilpailla paikallisia ja globaaleja tiimejä vastaan.

Haaste

Kilpailijoista erottautuminen

Markkinoilla oli olemassa jo monia erilaisia applikaatiota, joilla juoksun harrastajat voivat seurata juostuja reittejä ja kilometrejä. Applikaation haaste olikin tuoda uusia ominaisuuksia, joilla voitaisiin erottua kilpailijoista ja joilla pystyttäisiin aktivoimaan sovelluksen käyttäjiä.

SuperAppin kehittämiä mobiilisovelluksia.
Ratkaisu

Sovellus, joka tuo uudenlaisen kokemuksen juoksun harrastajille

Kehitimme Movapp Oy:lle uudenlaisen juoksusovelluksen. Sovelluksen avulla lenkkeilijät ja juoksun harrastajat seuraavat juostuja reittejä ja kilometrejä. Juoksulenkit tallentuvat ranking-listoille sekä paikallisesti että globaalisti.

Sovellus tuo myös erilaisen kokemuksen juoksun harrastajille – sovellus aktivoi sekä motivoi käyttäjiä juoksun harjoitteluun uudella tavalla. Juoksun harrastajat voivatkin nyt luoda omia juoksutiimejä sekä suorittaa jouksuhaasteita.

Sovellus erottuu kilpailijoista, sillä se tarjoaa käyttäjille mahdollisuuden tulla mukaan harrastajajoukkoon. Mobiilisovellus tuokin juoksun harrastajille enemmän monipuolisuutta ja yhteisöllisyyttä verraten muihin markkinoilla jo oleviin applikaatioihin.

Haluatko teettää yrityksellesi oman mobiilisovelluksen? Lue lisää täältä!

Mobiilisovelluksen ominaisuuksia

"Projekti meni hyvin ja olen tyytyväinen appiin. SuperAppilta sai vastauksia nopeasti ja palvelu oli aina ystävällistä."
Mobiilisovellus juoksun harrastajille.
Rustam Brattsenko
Movapp Oy
SuperAppin toimitusjohtaja Arttu Hujanen.

Onko sinulla mobiilisovellusidea?

    Jätä yhteystietosi niin olemme sinuun yhteydessä.


    Lähettämällä lomakkeen hyväksyt tietosuojakäytänteemme.

    Lisää töitämme

    Lataa mobiilisovellus

    Ota yhteyttä