11 marraskuun, 2022

Hyvinvointisovelluksista lisäbuustia liiketoimintaan

Erilaisilla ominaisuuksilla varustetut, hyvinvointia mittaavat ja sitä tukevat sovellukset tarjoavat apuvälineitä elämäntapojen muuttamiseen. Hyvinvointisovellukset eivät kuitenkaan tuo vain niiden käyttäjille uudenlaisia mahdollisuuksia, vaan niistä hyötyvät myös hyvinvointialan yrittäjät. 

Myös me olemme kehittäneet monia hyvinvointisovelluksia yrittäjille liiketoiminnan tueksi. Tässä blogissa jaamme kokemuksiamme siitä, kuinka sovellus voi avata uusia mahdollisuuksia hyvinvointialan yrittäjälle.

Hyvinvointisovelluksista apua arkeen

Pandemia, maailman tilanne sekä useat muut hyvinvointiin liittyvät tekijät ovat saaneet monet harkitsemaan elämäntapojaan uudelleen oman terveyden edistämiseksi. Yleistynyt valveutuneisuus fyysisestä ja psyykkisestä terveydestä on lisännyt kysyntää hyvinvointipalveluiden osalta.

Teknologian hyödyntäminen erilaisiin käyttötarkoituksiin on myös kehittynyt huimaa vauhtia. Monille onkin tavallista harjoittaa esimerkiksi joogaa kotona applikaation avulla fyysisen joogatunnin sijasta. Hyvinvointialan yrittäjät ovatkin oivaltaneet kehittää yhä enemmän applikaatioita, jotka auttavat elämäntapojen muuttamisessa.

Yrittäjälle lisätuloja mobiilisovelluksen avulla

Hyvinvointipplikaatiot eivät silti ole vain niiden käyttäjille oiva mahdollisuus parantaa elämäntapoja helpommin, vaan hyvinvointiin keskittyvät mobiilisovellukset mahdollistavat myös yrittäjille täysin uudenlaisia mahdollisuuksia.

Applikaation avulla yrittäjä pystyy kasvattamaan ja skaalaamaan liiketoimintaa, tuottamaan lisäarvoa asiakkaille, hankkimaan uusia asiakkaita, saamaan kilpailuetua tai vaikka käynnistämään kokonaan uuden liiketoiminnan.

Idealle rahoitus? Näin haet rahoitusta appin tekoon

Me SuperAppilla olemme mahdollistaneet monille hyvinvointialan yrittäjille lisää mahdollisuuksia liiketoiminnan kasvattamiseen ja luomiseen. Tässä niistä muutamia esimerkkejä.

Breath Manual – uusi ansaintamalli mobiilisoveluksella

Green Water Pro:n vapaasukelluskouluttaja Johanna Nordblad halusi tuoda hengenpidätyksen harjoittelun laajemmalle yleisölle sekä saada hengenpidätyksen kouluttamiseen uuden ansaintamallin.

Kehitimme Green Water Pro:lle mobiilisovelluksen, jonka avulla voidaan opettaa eri tekniikoita hengenpidättämisen kehittämiseen sekä hapenottokyvyn parantamiseen. Applikaatio opettaa myös erilaisia rentoutumistekniikoita ja mielen hallintaa.

Lue lisää Breath Manual mobiilisovelluksesta täältä: https://superapp.fi/referenssit/greenwater-pro/

8D-meditaatiot – olemassa olevan digitaalisen liiketoiminnan skaalaaminen applikaatiolla

Applikaation ei aina tarvitse käynnistää kokonaan uutta digitaalista liiketoimintaa, vaan sillä voidaan myös skaalata jo olemassa olevaa. Sovelluksella voidaan esimerkiksi korvata nettisivut tai tarjota mobiililaitteille käyttäjäystävällisempää vaihtoehtoa.

Hyvinvointialan yrittäjä Martta Jemina halusi kehittää 8D-meditaatiot™  -palvelulle mobiilisovelluksen, jonka avulla jo olemassa olevaa digitaalista liiketoimintaa voitaisiin skaalata applikaation avulla.


Kehitimme 8D-meditaatiot™  -palvelulle applikaation, jonka avulla asiakas voi nyt kehittää markkinointiaan, skaalata palveluaan, löytää uusia asiakkaita helpommin sekä parantaa asiakaskokemusta.

Lue lisää mobiilisovelluksesta täältä: https://superapp.fi/referenssit/8d-meditaatiot/

On Trail – Uuden liiketoiminnan käynnistys sovelluksen avulla

Mobiilisovelluksen avulla yrittäjä voi myös käynnistää täysin uuden liiketoiminnan. Kehitimme Movapp Oy:lle uudenlaisen juoksusovelluksen. Ideana oli luoda mobiilisovellus, joka ei ainoastaan tallenna ja seuraa juoksuharjoituksia, vaan sen avulla lenkkeilijät voivat luoda myös tiimejä, suorittaa juoksuhaasteita sekä kilpailla paikallisia ja globaaleja tiimejä vastaan.

Kehitimme asiakkaalle appin, joka erottuu muista kilpailijoista monipuolisuudella: https://superapp.fi/referenssit/on-trail/

Toteuta uusia unelmia applikaation avulla

Edellisissä kappaleissa kerrotuista referenssitarinoista voimme huomata, että mobiiilisovelluksesta on moneksi. Yrittäjälle mobiilisovellus voi olla tapa toteuttaa unelmia tai luoda lisäarvoa omalle yritykselle ja asiakkaille.

Mobiilisovellus voi mahdollistaa myös kokonaan uuden liiketoiminnan aloittamisen pohjautuen vaikkapa omiin mielenkiinnon kohteisiin, harrastuksiin tai haaveisiin.

Onko sinulla unelmissa oma mobiilisovellus? Ota yhteyttä.

SuperAppin toimitusjohtaja Arttu Hujanen.

Onko sinulla mobiilisovellusidea?

    Jätä yhteystietosi niin olemme sinuun yhteydessä.


    Lähettämällä lomakkeen hyväksyt tietosuojakäytänteemme.

    Lue myös

    Ota yhteyttä