Blogi

Oma mobiilisovellus yritykselle – kuinka se tapahtuu?

Oma mobiilisovellus yritykselle? Näin teetät kännykkäsovelluksen

Jos luet tätä, pohdit luultavasti mobiilisovelluksen hankkimista yrityksellesi. Ja jos et ole aiemmin teettänyt kännykkäsovellusta, voi koko projekti olla mysteeri. Ei hätää – me kerromme, miten homma käytännössä toimii.

Mitä teemme?

Jotta pääsemme suoraan asiaan, pieni esittely olisi tarpeen. Yrityksemme tekee räätälöityjä mobiilisovelluksia ja web-sovelluksia asiakkaan tarpeiden mukaan. Ne koostuvat valmiista, testatuista sekä kaikkiin laitteisiin sopivista komponenteista, jolloin mobiilisovellus valmistuu nopeasti ja helposti eikä rahaa tai aikaa haaskata. Eli kerrot vain mitä tarvitset ja me teemme sen sinulle. Näin helppoa se on.

Tarjoamme kaksi eri mallia: AaaS-mallin (Application as a Service) sekä projektimallin. AaaS-mallissa asiakas maksaa vain kiinteän kuukausimaksun ilman ennakkoinvestointeja. Projektimallissa asiakas maksaa sovelluksen kertakorvauksena ja maksaa kuukausittain juoksevat kulut. Voit siis valita juuri sen mallin, mikä sinulle parhaiten sopii.

”SuperAppin kavereilla on kyky tarttua ennakkoluulottomasti uuteen teknologiaan ja toteuttaa sen avulla uusia ratkaisuja.”

Veli-Matti Lepistö, Manager, marketing communications, Raute Oyj

Ja vaikka sovellukset tehdään valmiista komponenteista, saatte silti juuri haluamanne ainutlaatuisen sovelluksen. Mutta miten on mahdollista saada ainutlaatuinen sekä personoitu sovellus niin nopeasti? No se on meidän supervoimamme.

Miten?

Miten homma sitten käytännössä toimii? Se on yksinkertaista. Homma hoituu neljällä vaiheella: tarve, suunnitelma, ratkaisu ja toimitus.

Tarve

Minkälaista apua tarvitaan? Sovellus koko liiketoimintasi keskiöön vai pelkkä ratkaisu yksittäiseen ongelmaan? Kerro se meille. Miten hullu idea onkaan kyseessä, ottamalla meihin yhteyttä saamme homman käyntiin.

Suunnitelma

Sovellusarkkitehtimme kanssa pääsette vaikuttamaan minkälaisen sovelluksen tarkalleen haluatte ja mitä toimintoja se pitää sisältää. Oli se sitten chat, maksaminen tai kyydin tilaaminen, saat juuri ne rakennuspalikat, joilla voimme tehdä sinulle täydellisen sovelluksen.

”SuperAppin kanssa mobiilisovelluksen toteuttaminen oli todella helppoa. Ideamme muutettiin nopeasti sovellukseksi.”

Timo Frilander, Liikennejohtaja, InterTaksi Oy

Ratkaisu

Kun suunnitelma sovelluksesta on valmis, annamme lopullisen ehdotuksen mobiilisovelluksesta ja kerromme hinnan. Kun ehdotus on teille varmasti täydellinen teemme sovelluksen valmiiksi ja brändisi näköiseksi.  

Toimitus

Valmis sovellus julkaistaan joko sovelluskauppaan tai vain sisäisesti jakoon yrityksessänne, miten te vain haluatte. Ja ei hätää, huolehdimme myös sovelluksen toimivuudesta, päivityksistä ja parannuksista.

Ja vielä viides ja viimeinen vaihe: nauti sovelluksesta! Näin helppoa ja yksinkertaista sovelluksen teko meillä on. Mitä järkeä on ylimääräisessä säädössä, kun laatua saa näin nopeasti?

”SuperApp vei sovellusprojektin läpi ammattilaisen ottein ja lopputulos oli erinomainen.”

Tommi Vihavainen, johtaja, Suomen Palautuspakkaus Oy (PalPa)
Ota yhteyttä